Jeg vil avslutte abonnement

Du velger selv når du avslutter abonnementet, slik gjør du det.

Gå til din profilside og fanen Abonnement. Når du har automatisk fornyelse, fornyes abonnementet 3 måneder etter at du kjøpte det. Her kan du avslutte abonnementet.

Velg "skru av". Hvis du bekrefter, vil du ikke få en ny automatisk betaling. Du kan ikke aktivere abonnementet på nytt til prisen for fornyelse (50% rabatt) når dette er gjort.

image (2) image (3)

Avslutning av abonnement betyr at du velger å ikke fornye abonnementet for 3 nye måneder. Det er ikke angrerett på abonnementstjenesten de første 3 månedene du allerede har betalt for.

⚠️Obs! Hvis du ikke har dekning på kontoen beløpet trekkes fra, vil abonnementet stoppe. Vi forsøker å trekke beløpet i 2 dager før vi stopper tilgangen til bøkene - da mister du også 50% rabatten.