Jeg vil avslutte abonnement

Du velger selv når du avslutter abonnementet, slik gjør du det.

Gå til din profilside og fanen Abonnement. Dersom du har automatisk fornyelse, fornyes abonnementet 3 måneder etter at du kjøpte det. Her kan du avslutte abonnementet.

Velg "skru av". Hvis du bekrefter, vil du ikke få en ny automatisk betaling. Du kan ikke aktivere abonnementet på nytt til prisen for fornyelse (50% rabatt) når dette er gjort.

image (2) image (3)

Avslutning av abonnement betyr at du velger å ikke fornye abonnementet for 3 nye måneder. Det er ikke angrerett på abonnementstjenesten de første 3 månedene du allerede har betalt for.