1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Forfattereksemplar og vurderingseksemplar i Allvit

Har du mottatt et forfattereksemplar eller vurderingseksemplar fra forlaget?

Du kan motta digitale bøker på to ulike måter. Noen forlag sender ut vurderingseksemlar via Bokskya, og noen sender ut tilgang til forlagets bøker via en lenke. Her får du forklaring på begge måter å motta bøker på.

Hvis du har mottatt bok via lenke

Noen bøker sendes ut enkeltvis via lenke. Da trykker du på lenka, og boka havner i din bokhylle når du har opprettet bruker eller logget inn hvis du har bruker på Allvit fra før. Finn bøkene du ønsker å vurdere og legg til i bokhylla 😊

❗️ Noen forlag gir forelesere vurderingstilgang til alle bøker fra forlaget. Når du trykker på lenka får du denne tilgangen og du kan åpne og lese alle bøkene fra forlaget.

Skjermbilde 2023-11-23 kl. 10.50.22

Hvis du har mottatt bok via Bokskya

For å motta boka du har fått fra forlaget i bokhylla di på Allvit, må du opprette en bruker på allvit.no.

1) Logg inn eller registrer deg. Du kan velge å opprette en brukerkonto med enten Vipps, Google eller Facebook.

2) Legg inn e-posten du mottok boka på i din profil, på seksjonen Bokskya.

Slik legger du til boka i din bokhylle

3) Gå til din brukerprofil. Velg fanen Bokskya. Hva er Bokskya?

4) Klikk "legg til ny".

Her skal du registrere den eksakt samme e-postadressen du har mottatt boka på. Denne e-posten må bekreftes ved å trykke på lenka du får tilsendt på denne e-postadressen.

5) Sett denne e-postadressen som "primær".

Deretter skal boka komme inn i bokhylla di under "mine bøker".

Dersom den ikke er på plass med en gang, prøv å oppdatere siden eller logg ut og inn igjen.

💡Vil du ha et vurderingseksemplar eller vurderingstilgang?
Dette kan bestilles fra forlagenes hjemmesider.