1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Forfattereksemplar i Allvit

Har du mottatt et forfattereksemplar eller vurderingseksemplar fra forlaget?

For å motta boka du har fått fra forlaget i bokhylla di på Allvit, må du registrere den eksakt samme e-postadressen du har mottatt boka på i sin brukerprofil på Allvit. Legg denne inn i feltet «Bokskya e-post» på din brukerprofil. Denne e-posten må bekreftes ved å trykke på lenka du får tilsendt på denne e-postadressen. Deretter skal boka komme inn i bokhylla di under "mine bøker".