Hva er Bokskya?

Les om hvorfor det er lurt å legge inn din e-post for å skylagre dine bøker

Bokskya er en skylagringstjeneste som driftes av Bokbasen. Alle e-bøker og lydbøker du kjøper i norske nettbokhandler blir lagt i din "bokhylle" i Bokskya. Det betyr at Bokbasen tar vare på bøkene du kjøper i skya slik at du alltid har bøkene dine trygt samlet på ett sted. Konto opprettes automatisk første gang du kjøper en e-bok eller nedlastbar lydbok i en nettbokhandel som støtter Bokskya. Hvis du bruker samme e-postadresse overalt der du kjøper e-bøker og lydbøker, får du alle bøkene dine lagret på samme konto i Bokskya.

I dag støtter disse nettbokhandlene Bokskya.

Hvorfor skal jeg legge inn Bokskya-kontoen min på Allvit?
Ved å koble din Bokskya-konto til Allvit vil du få tilgang til å lese alle bøkene du har i Bokskya, på Allvit.no. Bøkene vil automatisk dukke opp under Mine bøker så snart din Bokskya-konto er registrert og bekreftet.

I Bokskya-feltet på din profil kan du legge til flere e-poster for å laste inn flere bokhyller.

Den e-posten som står som primær er den e-posten som bøkene du kjøper blir lagret på.

Om du skulle ønske å slette din Allvit-bruker og denne er koblet til en Bokskya-konto så vil dette IKKE slette Bokskya-kontoen eller innholdet i denne, men merk at mange av bøkene du har kjøpt i Allvit IKKE kan leses på andre plattformer enn Allvit.no.

Dersom du ikke har en Bokskya-konto fra før, kan du opprette det her