Hvor er boka jeg har kjøpt?

Jeg finner ikke boka/bøkene jeg har kjøpt i bokhylla, hvor er den?

Hvis du har kjøpt en bok tidligere og ikke finner den igjen, kan det være at du er innlogget med annen metode enn da du kjøpte boka.

Ofte er grunnen at du har logget inn med en annen innloggingsmetode enn da du kjøpte boka. Hvilken innlogging brukte du sist? Logg ut og forsøk en annen inngang. Hvis du vil slippe å huske hva du skal logge inn med, kan du slå sammen brukerkontoene dine til en og samme bokhylle: Slik slår du sammen flere innloggingsmetoder.

Innloggingsmetoden du brukte før finnes ikke lenger

Vi endret innloggingsmetodene på allvit.no i november 2022. Vi ber deg om å velge en annen måte å logge inn på, hvis du tidligere brukte Feide eller e-postadresse og passord.

Når du logger inn med en ny innloggingsmetode kan du finne en tom bokhylle. For å finne tilbake til bøker du tidligere har kjøpt, må du slå sammen den gamle brukerkontoen din med den nye måten å logge inn på. Her kan du se hvordan du gjør det:

Slik slår du sammen brukerkontoer.

Dersom du er sikker på at du kjøpte en bok med den innloggingsmetoden du er innlogget med, og ser at den mangler i bokhylla, kan du ta kontakt med support@allvit.no.

Vi kan hjelpe deg og gjøre et søk etter ordren.