1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Slik logger du inn

Her finner du informasjon om Allvits nye innlogginger, og hvordan du finner tilbake til din gamle brukerkonto.

Fra høsten 2022 lanserte vi en ny og bedre måte å logge inn på. Vi fjerner muligheten til å opprette brukerkonto på Allvit med brukernavn og passord og innlogging med Feide. Vi vil i stedet beholde og tilby muligheten til å logge inn med

• Vipps
  • Google
  • Facebook

Du finner innloggingen øverst til høyre på forsiden vår:

Da kommer du hit, og du kan velge hvilken tjeneste du vil logge inn med:

Hva skjer med din gamle brukerkonto på Allvit?

Hvis du tidligere har hatt brukerkonto med innloggingen Feide eller e-post, kan du finne igjen din gamle brukerkonto etter at du har logget inn første gang. Du vil få mulighet til å slå sammen din gamle brukerkonto med din nye. Dette kan du gjøre ved å gjøre som beskrevet i denne artikkelen: Les om sammenslåing av brukerkontoer her.