Hvordan søker jeg i boka?

Slik bruker du søkefunksjonen i bøkene

Når du har åpnet boka, skriv inn ønsket søkeord i søkefeltet øverst til venstre ved forstørrelsesglasset.

SØKEFUNKSJON

Da vil du få opp treffliste med søkeordet plassert i en kontekst, og bla deg gjennom trefflista til du finner det du leter etter.

SØK på ord

Du kan også velge å søke bare i ett kapittel, eller søke etter treff i hele boken. Dersom du søker på et vanlig ord og i hele boken, kan det være lurt å sette sammen flere ord i søket for å snevre det inn.

Du er kanskje vant til å skrive command+F eller ctrl+F når du søker på en vanlig nettside eller et dokument, denne funksjonen fungerer dessverre ikke her. Dette fordi du nettopp søker på nettsiden, ikke i boka