1. Hjelpesenter
  2. Allvit+ for bedrift

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe bøker?

Du ønsker å kjøpe en bok, men er medlem i Allvit+ for bedrift

Dersom du bruker Allvit+ gjennom jobben din, kan det være at din bedrift har ønsker å sperre for private kjøp på allvit.no. Da har du dessverre ikke mulighet til å kjøpe bøker som privatperson på denne brukeren.

Dersom du har behov for å lese andre bøker enn de som er inkludert i Allvit+ for bedrift, anbefaler vi at du ønsker denne boka ved å trykke på "foreslå innkjøp". Da blir det sendt en beskjed til administratorene i din bedrift, som kan kjøpe inn boka til bedriften. Alternativt kan du kjøpe de bøkene du selv ønsker på en privat brukerkonto på allvit.no.

Her kan du opprette en privat brukerkonto: www.allvit.no/logg-inn