Kan ikke åpne boka

Tips til deg som har trøbbel med å åpne boka

Tips 1. Logg ut via https://allvit.no/app/logout

Når du har logget ut via denne linken, kan du logge inn igjen og åpne bøkene.

Tips 2. Prøv en annen nettleser:

Vi har oppdaget en feil i eldre versjoner av nettleseren Safari. Vennligst oppdater enheten din til den nyeste versjonen av Safari, og forhåpentligvis vil dette løse problemet.

Hvis du ikke gjør dette, anbefaler vi å bytte til nettlesere som Chrome eller Edge for å kunne åpne boken.

Tips 3. Slett nettleserdata

Gå inn på dine nettleserverktøy og slett nettleserdata.

Tips 4. Du er logget inn flere steder

Vær innlogget bare på ett sted. Med andre ord, kontodeling er ikke lov og kan føre til at du ikke får tilgang til bøkene. Vanligvis kommer det opp en feilmelding som forteller dette.

Fungerer det fremdeles ikke?

Det kan være oppdateringer både i vår leser og i ulike nettlesere som gjør at noe uforutsett oppstår med vår leser. Hvis du fremdeles opplever problemer, er du velkommen til å ta kontakt med oss via chat i åpningstiden eller sende en e-post til support@allvit.no, så hjelper vi deg gjerne 💜