Kan ikke logge inn med Microsoft

Du får en feilmelding når du forsøker å logge inn med Microsoft

Mange bedrifter må godkjenne din bruk av Microsoft-adressen som tilhører arbeidsstedet. Allvit tilbyr Microsoft-innlogging for bedriftskunder, og disse bedriftene har godkjent Allvit for å benytte organisasjonens innlogging. Hvis du forsøker å opprette en brukerkonto med Microsoft, og din bedrift ikke har åpnet for dette, vil du få en feilmelding.

Vi anbefaler i slike tilfeller å velge en annen måte å registrere seg på, f.eks Vipps, Facebook eller Googlekonto.

Får du ikke bekreftet e-posten din?

Vi ser at noen kunder som har logget inn med Microsoft ikke mottar e-posten fra oss. Dette kan være fordi organisasjonen din Microsoft-adresse tilhører stopper denne i et spam-filter. Sjekk om den har havnet i søppelpost først. Hvis du ikke finner den, ta kontakt med oss på support@allvit.no, så kan vi hjelpe deg.