Kan jeg lese offline?

Hvis du ønsker å lese boka du har kjøpt på Allvit på andre enheter eller offline

Du kan lese bøker du har kjøpt i appen Allbok. Les mer om Allbok her.

Dersom du vil lese pensumlitteraturen på iOS eller Android-enheter må du bruke samme e-post på Allvit og Allbok, i tillegg til å:

1. Ha kjøpt boka du vil lese. Leie av bøker i 6 måneder og bøker i Allvit+ lagres ikke i Bokskya.
  2. Ha lagt inn og bekreftet Bokskya-eposten din. Dette gjør du på din profil i Allvit. Hva er Bokskya?
  3. Last ned Allbok app på din mobil eller nettbrett. Du må legge inn samme Bokskya-e-post og bekrefte denne med lenken du får tilsendt.

Du får nå dine kjøpte bøker fra Allvit inn i appen Allbok, slik at du kan lese på din mobil eller nettbrett.

👀 OBS! Allbok har dessverre ikke studieverktøy som markeringer og notater osv.