Kan jeg lese på reMarkable?

Allvit har dessverre ikke integrasjon med reMarkable.

Dessverre har vi ingen integrasjon med reMarkable foreløpig. Vi forstår at det er ønskelig å kunne laste ned bøkene som fil og bruke denne på selvvalgt enhet, men dette har vi ikke mulighet til på grunn av vår kopibeskyttelse. Vi håper å kunne tilby en sikker overføring av bøkene til reMarkable i framtiden.

For å lese bøkene på mindre enheter, anbefaler vi appen Allbok for iOS og Android. Hvis du bruker samme Bokskya-epost som på allvit.no, vil bøkene du kjøper på allvit.no komme inn i appen også.