1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Kort om Allvit

Her kan du kjøpe eller leie digitalt pensum

Lei av tung sekk? Nå kan du kjøpe pensum digitalt, slik at du har det med deg over alt på din Mac, PC eller mobile enhet. Allvit har alle norske pensumbøker som gis ut som e-bøker.

Group

Du kan markere, notere og kopiere ut tekst direkte fra bøkene. Ikke minst er du ferdig med stikkordsregister for alltid, for her kan du søke i boka!

Hvis du er usikker på hvilke bøker du trenger, kan du til og med søke på innholdet i bøker du ikke eier enda.