1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Ny leser på Allvit🚀

Ser boka annerledes ut? Vi har oppdatert leseren i juni 2024.

Vi har laget en ny leseopplevelse på Allvit. Leseren er litt forandret og du bruker verktøyene på en annen måte enn før. Vi jobber kontinuerlig med forbedring, men gjerne si fra hvis du oppdager feil eller mangler til support@allvit.no.

Dette er nytt i leseren

• Ny måte å markere på: du kan nå velge farge og markere i ett klikk
  • Et notat kan ha ulike markeringsfarger og står åpent hele tiden i margen
  • Kapitteloversikten er flyttet over til venstre
  • Når du søker i en bok, vil du kunne se mer av konteksten ved å holde musepeker over treffet i trefflista, slik som på dette eksempelet:
    Skjermbilde av søk og treffliste
  • Darkmode 🌛 Nå får du mørkt tema på hele allvit.no og i leseren. Dersom bøkene er i formatet PDF har vi ikke fått mørkt tema enda, men jobber med saken.

Tips når du søker i bøkene

Når du søker med to eller flere ord, vil hver av søkeresultatene inneholde minst et av ordene du søker med. Dersom du vil at alle søkeresultatene må inneholde et ord, skriver "+" foran ordet. For eksempel: "valuta +økonomi". Alle resultatene vil inneholde "økonomi".

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på den nye leseren! Send en e-post til support@allvit.no.

Da hjelper du oss i utviklingen av den beste digitale leseopplevelsen 🤓