Pris på abonnementet Allvit+

Her får du en forklaring på prisen på abonnementet

Allvit+ for våren 2024:

Ordinær pris for 3 mnd Allvit+ er 990kr. Hvis du velger å automatisk fornye abonnementet ditt i 3 nye måneder, får du 50% rabatt på de neste 3 månedene 🎉

Sjekk dette priseksempelet, der man har valgt automatisk fornyelse:

Allvit+ i ett semester: 1386. Allvit+ i ett skoleår: 2376,-

Det lønner seg altså å velge automatisk fornyelse av abonnementet, slik at du får 50%-rabatten din når du skal betale neste gang 😊 Sånn ser det ut når du skal betale med Vipps:

Skjermbilde av Vipps betaling

Det betyr at du betaler 891 nå, og 495 ved neste trekk.

For alle som abonnerte før 31.12.23 fikk alle mulighet til å fornye innen utgangen av året til 495 kr.

Her finner du alle bøkene som er inkludert, filtrer gjerne på ditt fagområde for å få oversikt 😊