1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Prøv en gratis bok

Lurer du på om digitale bøker er noe for deg? Prøv en gratis bok først!

Dersom vil prøve en gratis bok kan du helt enkelt gjøre følgende:

1. Registrer deg med en brukerkonto dersom du ikke allerede har gjort det.

2. Gå til forsiden på allvit.no for å finne en gratis bok her:

Karusell med gratis bøker

Du kan også klikke på "søk" øverst i venstre hjørne og filtrere bøker etter tilgjengelighet -> "gratis" for å se hele utvalget av våre gratis bøker. Filtrere gjerne på ditt fagområde.

3. Legg til boken du ønsker å lese i bokhylla.

Prøv ulike studieverktøy

Våre bøker har ulike studieverktøy du kan teste ut:

• Marker tekst og ta notater direkte i boka
  • Juster skriftstørrelse og endre font etter hva du foretrekker
  • Prøv dark-mode
  • Søk etter ord og setninger
  • Dersom du prøver en bok i EPUB-format kan du også prøve tekst til tale-funksjonen