1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Slå sammen brukerkontoer

I november-22 forandret vi måten å logge inn på Allvit på - her kan du se hvordan du slår din nye innlogging sammen med din gamle.

Hvis du forsøker å logge inn med Feide eller brukernavn og passord, vil du bli bedt om å velge Vipps, Google eller Facebook i stedet. Velg en av disse, og du vil bli guidet gjennom hvordan du får tilgang til bokhylla fra din gamle brukerkonto.

Slik gjør du det i innloggingen:

 

Slik gjør du det via din profil:

Hvis du hoppet over dette steget i innloggingen, kan du gjøre det via din profil.

Velg innlogging, og velg det alternativet du logget inn med på din gamle brukerprofil. Skriv inn informasjonen om f.eks Feideinnloggingen eller e-postadressen din, og koble til.

Når dette er gjort, vil det se omtrent slik ut, avhengig av hva du har koblet til:

Skjermbilde av at brukerkontoer er tilkoblet

Dersom du ikke får det til, send en e-post til support@allvit.no

Hvorfor har vi fjernet Feide og brukernavn/passord som innlogging?

Mange med brukerkonto hos oss har ikke husket hvilken e-post de har opprettet bruker på, og derfor hatt problemer med å komme inn på brukeren sin. Mange har også brukt student-eposten som brukernavn, og ikke kommet inn på Allvit etter at de er ferdige som studenter. Derfor er ny innlogging forenklet, og du slipper å huske hvilket brukernavn og passord du hadde.

Feide-innlogging er fjernet fordi studenter mister tilgang til sin Feide-bruker når man er ferdig på studiet og dermed mister man også tilgang til Allvit-kontoen. Dette er ikke ønskelig, og vi ønsker derfor å tilby enklere innloggingsmetoder som er personlig og som gir deg tilgang til bøkene dine etter endte studier.