1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Slik markerer du og tar notater

Lær hvordan du utnytter våre smarte studieverktøy

Når du markerer en del av teksten i en bok, kommer det en liten verktøylinje. Denne viser fargevelger, markeringstusj, notatikon, sitatfunksjon og kopieringsikon.

Markering

Marker teksten du ønsker markert direkte i boka. Deretter kommer menyvalgene opp. Velg ikonet med en markeringstusj.

Du kan også velge farge på markeringstusjen. Da velger du ønsket farge før du klikker på markeringstusj-ikonet. Markeringen beholder fargen du brukte sist.

🗑 Markeringen kan slettes ved å klikke på søppelbøtteikonet.

Notater

Markér setningen du ønsker å feste notatet ditt til. Deretter trykker du på notat-ikonet i midten av verktøylinjen som dukker opp. Da kommer det opp et felt du kan skrive notatet ditt i.

Trykk lagre når du har skrevet ferdig notatet ditt. Notater kan også redigeres og slettes ved å klikke enten til høyre eller venstre her.

Hvor finner jeg mine notater og markeringer?

Klikk på boka i bokhylla di. Da kommer du direkte til "ditt innhold" og du har oversikt over notatene og markeringene dine listet nedover etter kapittel.

Notatene kan du åpne i boka ved å trykke "åpne" over selve notatet.

Spørsmål eller andre problemer?
Dersom du enten har spørsmål, opplever problemer eller har forslag til hvordan studieverktøyene kan forbedres, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på support@allvit.no, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg! 💜