1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Slå sammen brukerkontoer

Les hvordan du slår sammen din nye innloggingsmetode med din gamle.

I november 2022 endret vi måten du logger inn på Allvit på. Hvis du forsøker å logge inn med Feide eller brukernavn og passord, vil du bli bedt om å velge Vipps, Google eller Facebook i stedet.

Velg en av disse, og du vil bli guidet gjennom hvordan du får tilgang til bokhylla fra din gamle brukerkonto.

Slik gjør du det via din profil:

1) Logg inn eller opprett en ny bruker med Vipps, Google eller Facebook.

2) Klikk på "profil" oppe i høyre hjørne.

3) Under profil finner du "innlogging" helt til høyre. Her kan du koble til flere innloggings-metoder til din profil.

Dersom innloggings-metoden du kobler til har innhold (bøker, notater etc.), vil vi samle dette innholdet for deg.

Slik skal det se ut når du har koblet innloggingsmetodene sammen. Dersom du ikke får det til, send oss en e-post til support@allvit.no så hjelper vi deg gjerne!

Hvorfor har vi valgt å fjerne Feide og brukernavn/passord som innloggingsalternativer?

Mange av våre brukere har opplevd problemer med å logge inn på kontoen sin fordi de har glemt hvilken e-postadresse de brukte ved opprettelsen. I tillegg har flere brukt sin studentepost som brukernavn, og dermed har de ikke kunnet logge inn på Allvit etter at de har fullført studiene. For å forenkle innloggingen har vi derfor introdusert nye alternativer, slik at du slipper å huske hvilket brukernavn og passord du hadde.

Feide-innlogging er også blitt fjernet fordi studenter mister tilgangen til sin Feide-bruker når de er ferdige med studiene. Dette betyr at de også mister tilgangen til sin Allvit-konto. Man skal selvsagt få beholde tilgang til bøkene, også etter fullført studie. Derfor tilbyr vi nå enklere innloggingsmetoder som er personlige og som gir deg tilgang til bøkene dine selv etter at du er ferdig med studiene!