1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Søk i bøkene

Slik søker du i bøkene dine

Åpne en bok du har i bokhyllen din. Øverst i høyre hjørne ser du et forstørrelsesglass-symbol. Klikk her.

Søk i bøker i PDF-format:
I bøker i PDF vil søket se slik ut.

Søk i bøker i EPUB-format:
I bøker i EPUB-format kan du velge å søke i hele boka eller i det bestemte kapitlet.

Når du søker, uavhengig av formatet på boken, vil du få opp en treffliste med søkeordet plassert i en kontekst. Da kan du bla deg gjennom trefflista til du finner det du leter etter. Du kan også klikke deg direkte inn i boka fra denne trefflista.

Ordene du søker etter blir også markert i teksten, slik at du enkelt finner det du trenger! (EPUB)

Spørsmål eller andre henvendelser?
Ta gjerne kontakt på support@allvit.no så hjelper vi deg så godt vi kan 💜