1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Tekst til tale

Om opplesning av teksten i bøkene

I dag har ikke Allvit noen funksjonalitet for opplesning av teksten i e-bøkene. Dersom du har en programvare installert eller bruker text-to-speech (TTS) tillegg i nettleseren din, vil kopibeskyttelsen sperre for opplesning i mange tilfeller, eller at brukeropplevelsen ikke er optimal. Vi jobber for tiden med en løsning for å kunne tilby TTS- funksjon i våre bøker, og håper på å kunne lansere denne snart. I mellomtiden henviser vi til Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek nlb.no for tilrettelagte bøker.