1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Glemt passord

Hva gjør du hvis du har glemt passordet til brukerkontoen din?

Dersom du ikke husker passordet til din brukerkonto på Allvit, kan du gjøre dette:

1. Trykk "forgot your password?" og skriv inn e-postadressen du bruker som brukernavn.
  2. Du mottar innen kort tid en kode som du skal legge inn i kodefeltet og sette et nytt passord.
  3. Logg inn med ditt nye passord

Får du ingen kode?

Dette betyr at du ikke har en brukerkonto med den e-posten du skriver inn i glemt passord-feltet. Kan du ha logget inn med Googlekonto, Facebook eller Feide? Slike kontoer knyttes ikke automatisk sammen, derfor kan du forsøke en annen innloggingsmetode.

Dersom du har forsøkt å logge inn med flere innlogginger uten å komme til din brukerkonto, kan du ta kontakt på support@allvit.no.