Jeg får ikke logget inn

Her kan du få hjelp hvis du har problemer med å logge inn

1. Du får melding om at du oppgir feil brukernavn og passord.
    Da må du bruker glemt passord-funksjonen ved å trykke "forgot your password" og fylle inn e-posten som er ditt brukernavn. Da vil du motta en kode for å nullstille passordet for kontoen og du kan sette et nytt passord.
  2. Mottar du ikke koden? Dette betyr vanligvis at du ikke har en brukerkonto på denne e-postadressen. Prøv en annen innloggingsmetode, f.eks Googlekonto eller Facebookkonto til venstre i innloggingsbildet. Eventuelt kan du prøve å be om en annen reset-kode på en annen e-postadresse som brukernavn.

NB! Etter 7.juni må alle som bruker e-post som brukernavn sette et nytt passord for sin allvit-konto. Dette på grunn av en større oppdatering som ble gjennomført 7.-8.juni 2022.