1. Hjelpesenter
  2. Kom i gang med Allvit

Opprette brukerkonto på allvit.no

Slik får du en brukerkonto på allvit.no, slik at du kan kjøpe og lese digital faglitteratur

For å få tilgang til å kjøpe og lese e-bøkene på allvit.no trenger du å opprette en brukerkonto. Slik gjør du det:

1. Trykk på "kom i gang"
  2. Velg å logge inn med Feide eller opprett konto med e-postadressen din.

Opprett konto med e-post

Når du skal opprette bruker med e-postadressen din, fyller du inn feltene som vist på bildet under. Du vil deretter motta en e-post for å bekrefte din registrering. Åpne e-posten og klikk på lenken for å bekrefte e-postadressen din og du er i gang!

Opprette brukerkonto med Feide

Dersom du velger å opprette brukerkonto med Feide, gjør du dette ved å velge din institusjon fra nedtrekksmenyen. Dersom du ikke finner din institusjon på listen, betyr det at ditt studiested ikke har åpnet for pålogging på Allvit med Feide. Da må du velge å opprette brukerkonto med e-post.