1. Hjelpesenter
  2. Slik fungerer Allvit

Opprette brukerkonto på Allvit

Slik får du en brukerkonto på allvit.no

1) Trykk på den lilla knappen "logg inn/registrer deg" på allvit.no. Dette gjør du både første gang du skal registrere deg, og hvis du skal logge inn på en brukerkonto du har fra før.

2) For å logge inn eller registrere deg kan du velge enten Vipps, Google eller Facebook.

Dersom du har hatt en brukerkonto der du logget inn med noe annet tidligere, kan du slå sammen brukerkontoene dine i neste steg. I denne artikkelen kan du lese som å koble sammen brukerkontoene dine.

Når du har opprettet en bruker, kan du kjøpe og lese bøker på allvit.no.

Jeg har allerede e-bøker i Bokskya
Hvis du har bøker i skylagringstjenesten Bokskya, gå til din profil og velg "Bokskya". Der legger du inn e-postadressen din for å hente inn bøker du har kjøpt fra andre norske nettbokhandler, eller som du har fått fra andre (for eksempel forfattereksemplarer eller vurderingseksemplar).